UncategorizedVoleibolVoley Ciutat Cide

La pilota torna a rodar per al Vòlei Ciutat Cide

Un any més, accepten el repte de la Superlliga Femenina 2

Després de diversos mesos d’incertesa, el conjunt col·legial es torna a posar en marxa, ja que un any més accepta el repte de la Superlliga femenina 2.

Amb el clar objectiu posat en mantenir la categoria i anar sumant per veure si pot assumir cotes majors, i una plantilla molt renovada respecte a la temporada passada, on fins a sis jugadores han causat baixa.

La gran campanya que van realitzar ha servit d’impuls perquè moltes de les seves joves promeses abandonin l’illa temptades per equips de la Superlliga mentre que altres més veteranes han aprofitat aquesta mala situació per plantejar-se una merescuda retirada.


El trofeu serà l’aparador perfecte per presentar-se davant la seva afició, amb unes mesures de seguretat i aforament molt reduït, el conjunt de Ciutat disputarà el seu primer partit a casa contra el Melchor Mascaró Manacor, que precisament aquesta temporada ha ascendit a primera nacional. La trobada es disputarà aquest dissabte a les 17.00 hores al Poliesportiu del Cide.

Tan sols cent setanta afortunats aficionats podran assistir a la mateixa, amb totes les mesures sanitàries obligatòries. Per a l’ocasió s’ha habilitat un nou sistema d’entrades nominatives que ja es quedarà per a tot l’any.

Articles relacionats

Deixa un comentari

Back to top button