FutbolFutbol SalaUD Ibiza - Ushuaïa VolleyUrbia U Energia Voley PalmaVoleibol

Palma Futsal i Urbia U Energia Voley Palma comencen la temporada aquest cap de setmana

El Palma Futsal i l’Urbia U Energia Voley Palma han comparegut aquest divendres davant els mitjans per parlar sobre les sensacions prèvies a la primera jornada de la temporada. A més, el club pistatxo ha aprofitat l’ocasió per a presentar les noves equipacions per a aquest nou curs.

El conjunt dirigit per Antonio Vadillo ha presentat les noves equipacions del Palma Futsal per a aquesta temporada amb Carlos Barrón, Tomaz, Lolo i Marlon. La gran novetat d’aquesta temporada és que l’equip comptarà amb una tercera equipació dissenyada amb els colors de Mallorca i de Balears. La camisa està composta per franges vermelles i grogues i amb les mànigues de color morat, els tres colors que componen les banderes de de la regió.

El Palma Futsal disputarà el primer partit contra BeSoccer CD UMA Antequera aquest dissabte a Antequera a les 20:30.

Palma Futsal

En aquesta roda de premsa prèvia a la primera jornada de la Superlliga Masculina hi han assistit l’entrenador Marcos Dreyer i els jugadors Gaby del Carmen y Elvis de Oliveira per motiu del seu passat al club pitiús. El conjunt s’enfrontarà a la UD Ibiza Ushuaïa Volley aquest dissabte a les 19:00 al Pavelló des Viver i ho faran a porta tancada, degut a les noves restriccions que s’implantaran des d’avui vespre a Eivissa.

Urbia U Energia Voley Palma

Articles relacionats

Deixa un comentari

Back to top button