Atletisme

S’ajorna la XXXVI Milla Urbana Isla de Ibiza

Ja no s'iniciarà demà, com es tenia previst, per mor de la situació pandèmica que viu ara Eivissa

Tot i que encara no està assegurat, es preveu que la XXXVI Milla Urbana Isla de Ibiza es celebri entre finals de novembre i principis de desembre, després que s’hagi hagut d’ajornar per mor de la situació que s’està vivint actualment a Eivissa per la Covid19, quan es tenia previst realitzar aquest dissabte 3 d’octubre.

Es tracta d’una de les milles més antigues d’Espanya, per a totes les categories i va acompanyada d’una carrera de 5k absoluta, on participen, de forma conjunta, homes i dones a partir de la categoria juvenil.


A pesar de que todavía no es seguro, se prevé que la XXXVI Milla Urbana Isla de Ibiza se celebre entre finales de noviembre y principios de diciembre, después que se haya tenido que posponer a causa de la situación que se esta viviendo en Ibiza por la Covid19, cuando se tenía previsto realizar este sábado 3 de octubre.

Se trata de una de las millas más antiguas de España para todas las categorías y va acompañada de una carrera de 5k absoluta, donde participan, de forma conjunta, hombres y mujeres a partir de la categoría juvenil.

Articles relacionats

Deixa un comentari

Back to top button