Uncategorized

Torna la Challenge Ciclocross a Mallorca

La presentació serà avui en streaming per les xarxes socials de Mallorca Cycling Festival

Demà comença la Challenge Ciclocross amb set noves cites a l’illa de Mallorca. S’inaugurarà demà a Consell, coincidint amb el Mallorca Cycling Festival. El 23 d’octubre continuarà a Can Picafort, el 14 de novembre a Inca, el 22 al Parc Bit, el 28 a Andratx i, al desembre, dia 8 a Manacor i, finalment, acabarà dia 12, a Lloret.

Totes les proves comptaran amb absoluta seguretat i compliment del protocol anti Covid19, per tal de garantir la salut dels participants. Per això, la presentació del certamen es farà avui horabaixa via online, a les 20h, a les xarxes socials del Mallorca Cycling Festival.


Mañana empieza la Challenge Ciclocross con siete nuevas citas en la isla de Mallorca. Se inaugurará mañana en Consell, coincidiendo con el Mallorca Cycling Festival. El 23 de octubre continuará en Can Picafort, el 14 de noviembre en Inca, el 22 en el Parc Bit, el 28 en Andratx y, en diciembre, día 8 en Manacor y, finalmente, terminará día 12, en Lloret.

Todas las pruebas contarán con absoluta seguridad y cumplimiento del protocolo anti Covid19, con tal de garantizar la salud de los participantes. Por ello, la presentación del certamen se hará hoy vía online, a las 20h, en las redes sociales del Mallorca Cycling Festival.

Font: Mallorca Cycling Festival

Articles relacionats

Deixa un comentari

Back to top button