Bàsquet

Derrota del Palmer Alma Mediterrània Palma contra l’Hestia Menorca

La primera derrota de la pretemporada per l'equip ha estat al Trofeu Aon Illes Balears

Aquest dissabte passat arribà al bàsquet la primera derrota pel Palmer Alma Mediterrània Palma d’aquesta pretemporada, davant l’Hestia Menorca en el Trofeu Aon Illes Balears.

El partit, el primer amb públic després de set mesos, es disputà en el Palau d’Esports de Son Moix i finalitzà en un 84-94 a favor de l’Hestia. Fou un partit bastant igualat, tot i que el conjunt menorquí anava, la major part del temps, un petit pas per davant.

Pau Tomàs y Àlex Pérez asseguraren que, tot i ser un amistós, ells s’ho prenen com un partit d’igual importància i haver-lo perdut té un gran pes ja que és una decepció per a l’afició.


Este sábado pasado llegó al basket la primera derrota para el Palmer Alma Mediterránea Palma de esta pretemporada, ante el Hestia Menorca en el Trofeu Aon Illes Balears.

El partido, el primero con público después de siete meses, se disputó en el Palacio de Deportes de Son Moix y finalizó con un 84-94 a favor del Hestia. Fue un partido bastante igualado, a pesar que el conjunto menorquín iba, la mayor parte del tiempo, un pequeño paso por delante.

Pau Tomàs y Àlex Pérez aseguraron que, a pesar de ser un partido amistoso, ellos se lo toman como un partido de igual importancia y haberlo perdido tiene un gran peso ya que es una decepción para la afición.


Declaracions del tècnic d’Hestia Menorca, Oriol Pagès, sobre el partit disputat contra el Palmer Alma Mediterránea Palma al Trofeu AON Illes Balears

Primer partit de Lliga dia 10/10/2020: Hestia Menorca – Basket Navarra (20:00)

Es notarà l’aturada d’aquests mesos en els primers encontres de temporada?

Articles relacionats

Deixa un comentari

Back to top button