BàsquetUncategorized

Juan Méndez: ‘Discaesports és una oportunitat única per a poder fer esport d’inclusió’

El Bàsquet Calvià gestionarà Discaesports després d’estipular un acord de col·laboració signat entre els dos clubs per a la temporada 2020/21 amb la intenció que aquesta unió es perllongui en el temps.

Discaesports mantindrà un grup de treball propi que tindrà representació de l’entitat blava i que es dedicarà a gestionar el dia a dia de l’equip de bàsquet en cadira de rodes. Així, la directiva de club seguirà funcionant amb autonomia amb una constant comunicació entre les dues parts.

La col·laboració entre tots dos es converteix en una oportunitat perquè tant el Bàsquet Calvià com Discaesports creixin de la mà en un acord històric per a l’esport del municipi de Calvià.

El president del Bàsquet Calvià, Juan Méndez, i el portaveu de Discaesports, Mariano Fernández, van signar l’acord de vinculació a la seu del primer dels clubs situada al Pavelló Galatzó. Aquest acord és un pas més entre dos clubs que porten col·laborant de forma mútua des de fa diverses temporades amb diferents activitats de forma conjunta i aquest any han volgut donar un pas més a aquesta relació.

Al desembre arrencarà la que serà la quarta temporada consecutiva que Discaesports competirà a nivell nacional i ho farà formant part de la competició de Segona Divisió. Discaesports-Bàsquet Calvià seguirà competint al Poliesportiu Príncipes de España com ve fent en les últimes campanyes.

El president del Bàsquet Calvià, Juan Méndez, assegura que ‘Hem trobat el club que necessitàvem. Discaesports és una oportunitat única per a poder fer esport d’inclusió. Pensem en un futur les dues entitats ens anem a beneficiar perquè això suposa un avanç important per a nosaltres i esperem que també ho sigui per a ells’.

El portaveu del club d’esports adaptats, Mariano Fernández explica que ‘Discaesports ha tingut un acord amb el Bàsquet Calvià per crear entre els dos un mateix equip en el qual s’inclourà l’esport adaptat i els diferents equips del Bàsquet Calvià’ i afegeix que ‘Discaesports pot engrandir el seu equip gràcies a la col·laboració que tindrà amb el Bàsquet Calvià’.


El Bàsquet Calvià gestionará Discaesports después de estipular un acuerdo de colaboración firmado entre ambos clubes para la temporada 2020/21 con la intención de que esta unión se prolongue en el tiempo.

Discaesports mantendrá un grupo de trabajo propio que tendrá representación de la entidad azul y que se dedicará a gestionar el día a día del equipo de baloncesto en silla de ruedas. Así, la directiva de club seguirá funcionando con autonomía con una constante comunicación entre las dos partes.

La colaboración entre ambos se convierte en una oportunidad para que tanto el Bàsquet Calvià como Discaesports crezcan de la mano en un acuerdo histórico para el deporte del municipio de Calvià.

El presidente del Bàsquet Calvià, Juan Méndez, y el portavoz de Discaesports, Mariano Fernández, firmaron el acuerdo de vinculación a la sede del primero de los clubes situada en el Pavelló Galatzó. Este acuerdo es un paso más entre dos clubes que llevan colaborando de forma mutua desde hace varias temporadas con diferentes actividades de forma conjunta y este año han querido dar un paso más en esta relación.

En diciembre arrancará la que será la cuarta temporada consecutiva que Discaesports competirá a nivel nacional y lo hará formando parte de la competición de Segunda División. Discaesports-Bàsquet Calvià seguirá compitiendo en el Polideportivo Príncipes de España como viene haciendo en las últimas campañas.

El presidente del Bàsquet Calvià, Juan Méndez, asegura que ‘hemos encontrado el club que necesitábamos. Discaesports es una oportunidad única para poder hacer deporte de inclusión. Pensamos en un futuro las dos entidades nos vamos a beneficiar porque esto supone un avance importante para nosotros y esperamos que también lo sea para ellos’.

El portavoz del club de deportes adaptados, Mariano Fernández explica que ‘Discaesports ha tenido un acuerdo con el Bàsquet Calvià para crear entre los dos un mismo equipo en el que se incluirá el deporte adaptado y los diferentes equipos del Bàsquet Calvià’ y añade que ‘Discaesports puede agrandar su equipo gracias a la colaboración que tendrá con el Bàsquet Calvià’.

Articles relacionats

Deixa un comentari

Consulteu també
Close
Back to top button