UncategorizedUrbia U Energia Voley PalmaVoleibol

L’Urbia U Energia Voley Palma ofereix als seus abonats del curs passat veure el debut de l’equip a Son Moix de forma gratuïta

El Urbia U Energia Voley Palma debutarà en partit oficial al Palau Municipal d’Esports de Son Moix dissabte que ve (19:00 hores) davant del CV L’Illa Grau i ho farà amb un detall que ha volgut tenir el club amb els abonats de la temporada passada, accedir de manera gratuïta a l’estrena de l’equip com a local en aquest nou curs per compensar així l’únic partit que es van perdre a Son Moix amb motiu de la pandèmia.

Tots aquelles que vulguis gaudir d’aquest detall podran accedir al recinte amb l’abonament de la temporada passada. El preu per als no abonats de l’any passat serà de 10 euros l’entrada.


El Urbia U Energía Voley Palma debutará en partido oficial en el Palau Municipal d’Esports de Son Moix el próximo sábado (19:00 horas) ante el CV L’Illa Grau y lo hará con un detalle que ha querido tener el club con los abonados de la temporada pasada, acceder de manera gratuita al estreno del equipo como local en este nuevo curso para compensar así el único partido que se perdieron en Son Moix con motivo de la pandemia.

Todos aquellas que quieras disfrutar de este detalle podrán acceder al recinto con el abono de la temporada pasada. El precio para los no abonados del año pasado será de 10 euros la entrada.

Articles relacionats

Deixa un comentari

Back to top button