Futbol

Patri Guijarro fica el primer gol de la història en un clàssic

Va ser una bona forma de celebrar el seu partit número 100

La balear, Patri Guijarro, ha passat a ser la primera golejadora de la història en un clàssic, després d’haver marcat el primer gol de la nova rivalitat que s’estrenà el passat diumenge entre el Real Madrid i el Barça.

La jugadora del Barça, per la qual era el seu partit número 100, marcà el primer gol en el minut 18 d’un partit que finalitzà en un 0-4. Era el primer partit de la temporada per a la Primera Iberdrola.


La balear, Patri Guijarro, para la cual era su partido número 100, ha pasado a ser la primera goleadora de la historia en un clásico, después de haber marcado el primer gol de la nueva rivalidad que se estrenó el pasado domingo entre el Real Madrid y el Barça.

La jugadora del Barça marcó el primer gol en el minuto 18 de un partido que finalizó en un 0-4. Era el primer partido de la temporada para la Primera Iberdrola.

Articles relacionats

Deixa un comentari

Back to top button