Urbia U Energia Voley PalmaVoleibol

Pernambuco: ‘L’Urbia U Energia Voley Palma és un equip agressiu, en què els components han encaixat molt bé’

Rodrigo Pernambuco s’ha convertit en la sensació de la Superlliga Masculina en només una jornada. L’oposat brasiler va arribar fa escassos dos mesos a Palma i en una pretemporada i una jornada de Lliga ja ha demostrat el potencial que té el jove jugador. Pernambuco, després de ser nomenat MVP de la primera jornada, assegura estar ‘agraït’, tot i que manté els peus a terra i afirma que ‘jo faig la feina que em correspon’.

L’oposat, amb 30 punts, un bloqueig i un 67% d’efectivitat en atac, va ser nomenat el millor jugador de la primera jornada de la Superlliga de voleibol. Pernambuco, després de rebre el prestigi per part de la RFEVB, ha declarat sentir-se ‘agraït als companys, jo faig la meva part que em correspon, el meu treball per ajudar a l’equip i espero fer-ho millor en els pròxims partits’, i té molt clar que ell sol no faria res: ‘Sempre estic donant el 110%, però si els meus companys no estan bé no serveix de res. Sense Ricardo, sense els receptors, sense el conjunt … no serveix. El conjunt sempre preval a l’actuació individual’, afirma el brasiler.

Rodrigo celebra un punt // Urbia U Energia Voley Palma

A més, assegura que per al partit contra la UD Eivissa Ushuaïa-Volley ‘era conscient que el partit era difícil i un equip competitiu. Té molt bons jugadors, però nosaltres vam guanyar com a equip’, i s’encarrega de donar valor a l’actuació grupal sobre la individual: ‘Per més que jo hagi fet un bon partit vam guanyar en conjunt. Jo crec que el fet de tenir un equip conjunt i tancat ajuda a que l’equip pugui arribar en un futur a una final. Això sempre va a prevaler, no serveixen de res les individualitats, sempre va a prevaler el conjunt. La gran diferència que veig és la unió que tenim a la pista’, declara Pernambuco.

Rodrigo s’ha unit a un Urbia U Energia Voley Palma renovat, després d’arribar a un acord amb el Palma Futsal i amb diverses incorporacions que donen un alt nivell a la plantilla. L’oposat es mostra ‘molt feliç i molt content pel que estem demostrant i perquè ja venim de resultats positius en els partits amistosos de les Illes Canàries’. I afirma que les característiques d’aquesta plantilla és que ‘és un equip agressiu, en què els components han encaixat molt bé. Jo crec que tant l’entrenador com jo com a jugador estem optimistes de cara a el futur’, conclou l’MVP de la primera jornada de la Superlliga.

Articles relacionats

Deixa un comentari

Back to top button