StreamingUrbia U Energia Voley PalmaVoleibol

Urbia U Energia Voley Palma – CV L’Illa-Grau

SUPERLIGA MASCULINA DE VOLEIBOL · JORNADA 2

L’Urbia U Energia Voley Palma disputarà el proper 10 d’octubre el partit de la segona jornada de la Superliga Masculina de Voleibol contra el CV L’Illa-Grau de Castelló. Podreu seguir en directe el partit que es juga a les 19h al Palau Municipal de Son Moix.

Després de la victòria de la setmana passada contra el UD Ibiza – Ushuaïa Volley (1-3), l’Urbia està entrenant fort per a preparar el pròxim partit d’aquest dissabte i obtenir uns resultats igual de positius.


El Urbia U Energia Voley Palma disputará el próximo 10 de octubre el partido de la segunda jornada de la Superliga Masculina de Voleibol contra el CV L’Illa-Grau de Castelló. Podréis seguir en directo el partido que se juega a las 19h en el Palacio Municipal de Son Moix.

Después de la victoria de la semana pasada contra el UD Ibiza – Ushuaïa Volley(1-3), el Urbia está entrenando fuerte para preparar el próximo partido de este sábado y obtener unos resultados igual de positivos.

Articles relacionats

Back to top button