Bàsquet

El Palmer Alma Mediterránea Palma incorpora a Karamo Jawara

Dos anys després, el noruec torna a botar la pilota per aquest equip

El jugador Karamo Jawara retorna, dos anys després, al Palmer Alma Mediterránea Palma, on va jugar durant la temporada 2017-2018. El nou fitxatge és un ala-pivot noruec de 29 anys que torna a aquest equip de bàsquet per a lluitar per a la permanència en la categoria.

Provinent del Delteco Gipuzkoa Basket, Jawara hi disputà 23 partits amb una mitja de 17,03 punts. El jugador ha arribat a l’illa una setmana abans de començar la temporada per a preparar-se per a l’enfrontament contra el ZTE Real Canoe.


El jugador Karamo Jawara vuelve, dos años después, al Palmer Alma Mediterránea Palma, donde jugó durante la temporada 2017-2018. El nuevo fichaje es un ala-pivot noruego de 29 años que vuelve a este equipo de basket para luchar por la permanencia en la categoría.

Proveniente del Delteco Gipuzkoa Basket, Jawara disputó con ellos 23 partidos con una media de 17,03 puntos. El jugador ha llegado a la isla una semana antes de empezar la temporada para preparar-se para el enfrentamiento contra el ZTE Real Canoe.

Articles relacionats

Deixa un comentari

Back to top button