Futbol

Les mallorquines Patri Guijarro, Mariona Caldentey i Cata Coll, a la final de la Copa de la Reina

Rumb a la final de la Copa de la Reina per a les mallorquines Patri Guijarro, Mariona Caldente i Cata Coll després de vèncer al Sevilla FC en la semifinal de la Copa de la Reina en l’Estadi Johan Cruyff.

El conjunt blaugrana, que partia com a favorit, ha aconseguit el seu objectiu després de deixar el marcar 4-0 en la primera part i rematar el partit en el segon temps amb un resultat final per 6-0 davant un Sevilla que s’ha trobat sense cap opció. Encara no hi ha data per a la disputa final.

Inici frenètic

El Barça Femení no ha donat marge al Sevilla i als 4 minuts ja guanyava 1-0 després d’una diana d’Oshoala al aprofitar una recuperació de Patri. Les barcelonistes no han reduït la intensitat i Graham Hansen ha situat el 2-0 en el segon xut a porteria del conjunt dirigit per Lluís Cortés.

El Barça ha topat amb el pal en dues ocasions, però Patri ha pogut ampliar diferències amb el 3-0 a pilota aturada. Un servei de córner de María León l’ha rematat a la perfecció Patri als 21 minuts de joc. La superioritat culer l’ha rematat Oshoala a la recta final de la primera meitat situant el 4-0 (min 38).

Control blaugrana

A la represa les barcelonistes s’han topat novament amb el pal. En aquesta ocasió Vicky Losada, que ha entrat al partit en aquesta segona meitat. Tot i així, el Barça Femení ha tingut el control del matx.

Amb el partit sense ocasions destacades ha arribat el cinquè del Barça. Melanie Serrano ha marcat amb gol olímpic en el servei de córner al minut 68 (5-0). Finalment, tot i les ocasions culers Aitana ha situat el definitiu 6-0 en el minut 73. Un resultat que classifica al Barça Femení per a la final de la Copa de la Reina 2019/20 contra l’EDF Logronyo.

@FCBfemeni

Alineacions

Onze inicial FC Barcelona Femení: Cata Coll (Crnogorcevic 46′), Torrejón, Pereira, Mapi León, Leila (MElanie 59′), Patri Guijarro (Hamraoui 46′), Mariona Caldentey, Alexia, Hansen (Vicky Losada 46′), Martens i Oshoala.

Onze inicial Sevilla FC Femení: Serrat, Aivi, Lucía, Echeverri, Bores (Gabarrón 76′), Nagore (Javiera Toro, 76′), Armengol, Virgy (Rivero 65′), Payne (Franco 65′), Coleman i Pina (Pinel 65′).

GOLS:

|6-0|@FCBfemeni vs. @SevillaFC_Fem

|1-0|Oshoala (min 2)

|2-0|Hansen (min 17)

|3-0|Patri Guijarro (min 21)

|4-0|Oshoala (min 39)

|5-0|Melanie (min 68)

|6-0|Aitana (min 73)

Articles relacionats

Deixa un comentari

Back to top button