Urbia U Energia Voley PalmaVoleibol

Juanmi González: ‘El que busquem és consolidar-nos amb el nostre joc, jugar bé, donar espectacle perquè vingui gent i guanyar’

L’Urbia U Energia Voley Palma debuta aquest dissabte (19:00) davant de la seva afició després de més de mig any. S’enfrontarà al CV L’Illa-Grau i ho podreu seguir en directe per la nostra web de Balearsports.

Marcos Dreyer ha destacar en la roda de premsa prèvia al partit que l’equip ‘ve creixent i hem demostrat un nivell de joc que és il·lusionant per a començar la Lliga i jo confio en això per intentar treure els punts a casa. No veig a L’Illa Grau com un equip que vagi a estar per baix, ara no se sap res de la Lliga, són equips nous amb fitxatges nous gairebé tots i hem d’esperar unes jornades per a començar a parlar de certs favoritismes’.

El tècnic creu que la victòria a Eivissa ‘ens dóna molta confiança per afrontar un partit contra L’Illa Grau que serà difícil, com sempre, encara que últimament és més difícil per culpa nostra’.

A més, afageix que ‘el que sí veig és que aquest any em veig amb més armes per a aquest partit. He perdut el doble canvi, però he guanyat qualitat en alguns llocs i també en tenir un central més. I jo confio que són armes que cal saber utilitzar. Crec que tenim més qualitat que l’any passat’.

El jugador Juanmi González ha parlat del partit d’aquest cap de setmana: ‘No ens podem relaxar perquè sigui L’Illa Grau. El que busquem és consolidar-nos amb el nostre joc, jugar bé, donar espectacle perquè vingui gent i guanyar’.

El jugador, que acaba d’arribar fa unes setmanes, va ser triat en el sextet ideal de la jornada, fet que ell assegura que ‘és una cosa que està allà sempre, que el fan cada setmana. Hi ha moltes vegades que hi ha jugadors que s’ho mereixen més que els que hi són i òbviament les estadístiques cada un les fa a la seva manera. No és una cosa important ni per a mi ni crec que per cap dels meus companys perquè nosaltres treballem per guanyar i jugar en equip i no per individualitats’.

Juanmi González // Urbia U Energia Voley Palma

Valter Da Cruz, per la seva banda, afirma que ‘estem amb ganes de treballar i començar de nou tot una altra vegada per portar victòries a casa’. El jugador va ser el que més bloquejos va realitzar en la primera jornada de Superlliga, encara que afirma que ‘la temporada passada contra Manacor en Lliga també vaig tenir una actuació espectacular quant a bloquejos’.

Per finalitzar, preguntat per la competitivitat dels tres centrals, assegura que ‘estem treballant per estar sempre els tres per poder aportar el màxim possible a l’equip’.

Valter Da Cruz // Urbia U Energia Voley Palma

Articles relacionats

Deixa un comentari

Back to top button