Ciclisme

Albert Torres: ‘L’equip ha fet una tasca excel·lent, repartint-nos el treball en moments puntuals i salvant una etapa importantíssima’

Declaracions d’Albert Torres després del seu bon treball en la sèptima etapa del Giro d’Itàlia.

‘La veritat és que ha estat un dia molt, molt ràpid i, sobretot, estressant per a nosaltres. Teníem la responsabilitat de protegir al nostre líder, en aquest cas Antonio Pedrero, i també a Sergio Samitier, que ha arribat amb el gran grup. Sí que és veritat que al principi hem tingut una bona feina, obligats a córrer súper concentrats. En aquest sentit hem tingut una gran ajuda amb l’experiència de Dario (Cataldo) en aquest tipus d’etapes. Per a mi és importantíssim aprendre de gent com ell’, reconeix el ciclista menorquí.

Torres assegura que ‘l’equip ha fet una tasca excel·lent, repartint-nos el treball en moments puntuals i salvant una etapa importantíssima. Moltes vegades es pensa que el decisiu en un Giro d’Itàlia és la gran muntanya que té, però en etapes així, curtes, amb molt de vent… succeeixen imprevistos que afecten el resultat final. Hi ha hagut caigudes i, per fortuna, no ens han afectat i estem sans, una cosa molt important per afrontar les pròximes amb garanties. L’equip ha d’estar content: hem tingut bona actitud i, un cop agrupats en la part final, hem estat tots a la part davantera, intentant evitar caigudes, i sobretot, atents per portar a Antonio i a Sami el millor possible’.

Movistar Team

Articles relacionats

Deixa un comentari

Back to top button