FutbolFutbol SalaUncategorized

‘Ara més que mai!’, nova campanya de socis del Palma Futsal

El Palma Futsal ha presentat la campanya de socis de la temporada 2020-2021 baix el lema ‘Ara més que mai!’, limitada a un total de 800 aficionats donades les restriccions d’aforament.

Campanya de socis del Palma Futsal // Palma Futsal

El club ha baixat els preus dels abonaments degut a la situació de crisi actual i posa a la venda l’abonament individual per 75 euros i l’abonament familiar per 100. Les 200 localitats que queden es destinaran a la venda amb entrades per a cada partit i per a les quals també tindran preferència els abonats de la temporada passada.

Els abonaments ja es poden comprar a través de la pàgina web del club des d’aquest mateix divendres (www.palmafutsal.com) per a facilitar que tots els que vulguin puguin comprar-los sense necessitat de desplaçar-se. De tota manera, per si fos necessari, la nova seu del club situada al mateix pavelló de Son Moix s’obrirà a partir de dimarts que ve i es podran treure abonaments de forma presencial fins a la fi d’existències.

https://twitter.com/PalmaFutsal/status/1314503776531812353?s=20

Articles relacionats

Deixa un comentari

Consulteu també
Close
Back to top button