Uncategorized

Fórmula Kite Spain Series passa per Mallorca

El Club Nàutic Arenal acollirà aquesta etapa a Mallorca

La Fórmula Kite Spain Series és un circuit on es reuneixen els millors regatistes nacionals i internacionals dins el món del kitefoil, amb parada a diferents punts del territori espanyol, no només en aigues exteriors, sinó també en interiors.

Aquest any, Fórmula Kite Spain Series 2020 torna a passar per Mallorca, i ho farà el 16, 17, i 18 d’octubre al Club Nàutic de l’Arenal, on es posarà a prova els coneixements i habilitats dels regatistes que hi participen.

La regata, que començà al juliol a Valverde de Júcar, posarà la tercera parada a Mallorca, després d’haver passat també per Castelló i abans de seguir cap a Formentera, els dies 23, 24 i 25 d’octubre, i acabar en les mítiques aigües de Tarifa, on es celebrarà la gran final.


La Fórmula Kite Spain Series es un circuito donde se reúnen los mejores regatistas nacionales e internacionales del mundo del kitefoil, con parada en diferentes puntos del territorio español, no solo en aguas exteriores, sino también en interiores.

Este año, Fórmula Kite Spain Series 2020 vuelve a pasar por Mallorca, y lo hará el 16, 17, 18 de octubre en el Club Náutico del Arenal, donde se pondrá a prueba los conocimientos y habilidades de los regatistas que participen.

La regata, que empezó en julio en Valverde de Júcar, pondrá la tercera parada en Mallorca, después de haber pasado también por Castellón y antes de seguir hacia Formentera los días 23, 24 i 25 de octubre, y terminar en las míticas aguas de Tarifa, donde se celebrará la gran final.

Articles relacionats

Deixa un comentari

Back to top button