Uncategorized

Fórmula Kite Spain Series passa per Mallorca

El Club Nàutic Arenal acollirà aquesta etapa a Mallorca

La Fórmula Kite Spain Series és un circuit on es reuneixen els millors regatistes nacionals i internacionals dins el món del kitefoil, amb parada a diferents punts del territori espanyol, no només en aigues exteriors, sinó també en interiors.

Aquest any, Fórmula Kite Spain Series 2020 torna a passar per Mallorca, i ho farà el 16, 17, i 18 d’octubre al Club Nàutic de l’Arenal, on es posarà a prova els coneixements i habilitats dels regatistes que hi participen.

La regata, que començà al juliol a Valverde de Júcar, posarà la tercera parada a Mallorca, després d’haver passat també per Castelló i abans de seguir cap a Formentera, els dies 23, 24 i 25 d’octubre, i acabar en les mítiques aigües de Tarifa, on es celebrarà la gran final.


La Fórmula Kite Spain Series es un circuito donde se reúnen los mejores regatistas nacionales e internacionales del mundo del kitefoil, con parada en diferentes puntos del territorio español, no solo en aguas exteriores, sino también en interiores.

Este año, Fórmula Kite Spain Series 2020 vuelve a pasar por Mallorca, y lo hará el 16, 17, 18 de octubre en el Club Náutico del Arenal, donde se pondrá a prueba los conocimientos y habilidades de los regatistas que participen.

La regata, que empezó en julio en Valverde de Júcar, pondrá la tercera parada en Mallorca, después de haber pasado también por Castellón y antes de seguir hacia Formentera los días 23, 24 i 25 de octubre, y terminar en las míticas aguas de Tarifa, donde se celebrará la gran final.

Articles relacionats

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba