Atlètic BalearsFutbol

Juan Carlos: ‘Hem de pensar en gran i intentar pujar a Segona Divisió’

L’Atlètic Balears comença la Lliga el proper diumenge dia 18 d’octubre a casa i davant l’equip Internacional de Madrid (DUX) a les 12:00 del migdia.

El porter del conjunt blanc i blau, Juan Carlos Sánchez, ha parlat sobre l’inici del curs: ‘La veritat és que anem amb il·lusió, amb ganes i sobretot amb humilitat. Haver quedat campions en els últims anys no vol dir que aquesta temporada ho anem a ser. Sobretot estem il·lusionats perquè estem amb ganes. El club està amb ganes de créixer, de fer les coses bé, jo crec que és una cosa que tots anem de la mà i és molt important per aconseguir bons resultats’.

L’exporter del Numància ha definit quin és l’objectiu d’aquesta temporada, un objectiu que duen temps perseguint: ‘Cal dir-ho alt i clar: és l’ascens. Està clar que hi ha molts equips en 2B, que volen lluitar per pujar, però aquest any també és una mica diferent perquè pot haver-hi com dos ascensos: un per a la 2B Pro; i un altre per a la segona. Crec que hem de ser ambiciosos i pujar a la Lliga SmartBank, però sabent de la realitat, que també hi ha molt bons equips en aquesta categoria. Comencem tots de zero i cal pensar en gran i intentar pujar a Segona Divisió’.

ATB

Articles relacionats

Deixa un comentari

Back to top button