Bàsquet

L’Andratx Edbaser i el Clínica Áureo Sant Josep inicien la Lliga Femenina 2

Ambdos equips s'entrenen aquest cap de setmana

L’Andratx Edbaser i el Clínica Áureo Sant Josep inicien aquest pròxim cap de setmana el seu camí a la Lliga Femenina 2, categoria en què tots dos equips s’estrenen i en la qual parteixen amb l’objectiu d’aconseguir la permanència. La competició arrenca amb la jornada 2, ja que la setmana passada va ser ajornada la primera jornada després que la Federació Espanyola (FEB) considerès que havia “falta de garanties sanitàries”.

El CB Andratx, ascendit per la FEB després de suspendre la temporada per la pandèmia afronta la competició amb il·lusió després d’adjudicar davant el Sant Josep el Trofeu Itegra Illes Balears. La seva jugadora més coneguda és la base Marina Delgado, que torna a Mallorca després de diverses temporades a Lliga Femenina i LF2. Paula Charro, Apol·lònia Adrover, Núria Domingo i Caterina Feliu també compten amb experiència en la LF2.

Pel que fa el Clínica Áureo Sant Josep, també ascendit des del grup balear, tindrà com a principals referents a la francesa Sophia Elenga i la sueca Wilma Carlsten, jugadores amb experiència a la lliga universitària d’Estats Units i que han estat fitxades per donar consistència a una plantilla plena de joventut i en la que compten amb experiència en la categoria Neus Amengual, Glòria Jiménez, Elena Colom i Brígida Gual.

L’Andratx Edbaser debutarà dissabte a les 19.00 hores, en el seu pavelló davant de l’aragonès Azulejos Moncayo Helios. El Clínica Áureo Sant Josep s’estrenarà a la LF2 a domicili, diumenge a les 14.00 hores a la pista de l’Stadium Casablanca saragossà.

Articles relacionats

Deixa un comentari

Back to top button