FutbolR.C.D. MallorcaU.D. Poblense

El Mallorca B s’enduu el Trofeu de s’Agricultura

S'emportà la victòria des del punt de penal

El Mallorca B es va endur el Trofeu de s’Agricultura en la seva 48ena edició. Ahir capvespre s’imposà per 6-5 a la tanda de penals després que s’arribés a la fi del partit amb empat a tres gols en una trobada emocionant fins al xiulet final. El joc desenvolupat pels dos equips va satisfer als seguidors que es van donar cita a les grades de l’estadi municipal, sobre el qual va caure un intens aiguat abans que comencés la trobada i també a la seva fi.

La primera part va ser molt ambiciosa per part dels dos equips, que van comptabilitzar un total de quatre gols, dos per bàndol. El Poblense, va voler portar la iniciativa i va obrir aviat el marcador, però tot seguit el Mallorca va fer el mateix camí.

Després del descans va amainar el futbol, ​​encara que tots dos van seguir en la seva obstinació de canviar el marcador. Els mallorquinistes van prendre avantatge en el minut 83, responent a continuació els locals per forçar els penals.

Amb el partit disputat ahir, el Poblense ha conegut la derrota per primera vegada, després dels seus tres primers duels de pretemporada sortint victoriós.

Articles relacionats

Deixa un comentari

Back to top button