Futbol

Golejada del Barça femení al EDF Logronyo per mantenir la bona dinàmica (6-0)

El Barça Femení s’ha imposat clarament a l’EDF Logronyo (6-0) en un partit en què les culers al descans ja dominaven per 4-0 i a la segona meitat el conjunt dirigit per Lluís Cortés ha ampliat el marcador amb dues dianes més. Un partit en el qual el Barça Femení ha rebut el títol de campiones de Lliga del curs passat.

Efectivitat culer

El conjunt barcelonista, després de rebre el passadís com a campiones de Lliga 2019/20 i el trofeu, han imprès un alt ritme de joc. I és que Lieke Martens ha avançar les barcelonistes en un servei de córner, rematant a la perfecció (1-0, min 6). El domini culer era absolut i Caroline Graham Hansen ha situat el 2-0, després que el Logronyo estavellés una pilota al pal, en un error defensiu del conjunt visitant (min 17).

El Barça Femení no ha perdut la intensitat de joc i Vicky Losada ha marcat el tercer amb una bona rematada des de dins l’àrea ajustada al pal. Un gran inici de partit de les blaugranes que ha rematat Aitana amb el quart gol al minut 42 i després que Martens enviés una pilota al pal. El Barça ha seguit buscant més gols però en aquesta ocasió s’ha topat amb una doble aturada de l’exportera blaugrana Pamela Tajonar.

Amplien la diferència

Les culers han tingut ocasions per ampliar el marcador. Oshoala ha estat a punt de marcar en una bona passada filtrada dins l’àrea de Losada i que ha centrat Graham. Patri Guijarro ha fet una bona rematada que ha marxat fregant el pal en el 78, però, la insistència del Barça ha trobat el seu premi amb Alexia, que ha situat el 5-0 a plaer i a porteria buida en una bona passada de Graham (5-0, min 81). Amb el partit ja decidit Aitana ha arrodonit el triomf amb la sisena diana, aprofitant un mal refús defensiu del Logronyo, ja en el temps afegit.

Patri Guijarro // @FCBfemeni

Fitxa del partit:

Barça, 6
EDF Logronyo, 0

Barça: Cata, Codina, María León (Crnogorcevic, min 55), Melanie, Losada (Alexia, min 64), Marta (Jana, min 55), Patri, Aitana, Graham, Oshoala (Mariona, min 64) i Martens (Bruna, min 55).

EDF Logronyo: Pamela, Cazalla, Inés, Sílvia, Leticia, Ida Rebecca (Boho, min 43), Grace (Pierina min 45), Ida Rebecca Elloh (Judith, min 63), Pizarro (Carolina, min 63), Julie i Valdearenas.

Gols: 1-0, Martens (min 6); 2-0, Graham Hansen (min 17); 3-0, Vicky Losada (min 20); 4-0, Aitana (min 42); 5-0, Alexia (min 81); 6-0, Aitana (min 92).  

Àrbitre: Paola Cebollada.

Entrega del Trofeu de Campiones de Liga Iberdrola 19/20 // FCBfemeni

Articles relacionats

Deixa un comentari

Back to top button