Uncategorized

La UD Eivissa-HC Eivissa encaixa la derrota davant el Barça B

La igualtat ha predominat tot el partit, però el final ha estat decisiu per a la filial del Barça

La UD Eivissa-HC Eivissa ha encaixat avui matí davant el Barça B la primera derrota de la seva temporada de debut a la Divisió d’Honor Plata masculina de handbol. El conjunt eivissenc ha merescut almenys l’empat, però els blaugranes, s’han endut el triomf per 23-25 ​​en el partit disputat al Poliesportiu Insular de sa Blanca Dona.

La trobada s’ha jugat sense públic a causa de les restriccions imposades pel Govern balear per frenar l’expansió del coronavirus.

La primera part ha acabat amb 14-14 en el marcador i en la segona meitat s’ha mantingut la igualtat. L’esquadra eivissenca ha entrat en els instants finals amb un 23-22 a favor seu, però l’encert dels visitants en aquest tram decisiu ha permès als catalans endur-se la victòria.

Articles relacionats

Deixa un comentari

Back to top button