Tennis

Nadal guanya a Djokovic i aconsegueix el seu tretzè Roland Garros

El manacorí venç el número 1 en tres sets i 2h: 41 per alçar el seu 13è títol a Roland Garros

Quan tots els pronòstics posaven en quarantena que Rafael Nadal renovés el seu crèdit a Roland Garros, pogués guanyar el tretzè títol i igualar així els 20 grans de Roger Federer, el manacorí, en una enèsima volta de rosca dins de la seva colossal carrera, ha trobat la sortida i proclamat en veu ben alta la immensitat del seu present.

Nadal ha guanyat per 6-0, 6-2 i 7-5, en dues hores i 41 minuts, i ja està al costat del suís, en el mateix punt, després d’una actuació a l’altura de les millors que ha protagonitzat en el seu torneig. Per quarta vegada en 16 participacions, a l’igual que el 2008, 2010 i 2017, surt campió sense perdre cap set al llarg de tota la competició. I ho fa, a més, dictant una lliçó magistral davant el número 1 del món, l’únic tennista que encara posseeix un cara a cara favorable davant seu.

Difícil imaginar una millor manera de subscriure la seva victòria número cent en aquestes pistes.

Articles relacionats

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba