Tennis

Nadal guanya a Djokovic i aconsegueix el seu tretzè Roland Garros

El manacorí venç el número 1 en tres sets i 2h: 41 per alçar el seu 13è títol a Roland Garros

Quan tots els pronòstics posaven en quarantena que Rafael Nadal renovés el seu crèdit a Roland Garros, pogués guanyar el tretzè títol i igualar així els 20 grans de Roger Federer, el manacorí, en una enèsima volta de rosca dins de la seva colossal carrera, ha trobat la sortida i proclamat en veu ben alta la immensitat del seu present.

Nadal ha guanyat per 6-0, 6-2 i 7-5, en dues hores i 41 minuts, i ja està al costat del suís, en el mateix punt, després d’una actuació a l’altura de les millors que ha protagonitzat en el seu torneig. Per quarta vegada en 16 participacions, a l’igual que el 2008, 2010 i 2017, surt campió sense perdre cap set al llarg de tota la competició. I ho fa, a més, dictant una lliçó magistral davant el número 1 del món, l’únic tennista que encara posseeix un cara a cara favorable davant seu.

Difícil imaginar una millor manera de subscriure la seva victòria número cent en aquestes pistes.

Articles relacionats

Deixa un comentari

Back to top button