Tennis

Rafa Nadal busca la seva tretzena corona a Roland Garros

El tennista Rafa Nadal disputarà aquest diumenge a les 15:00 la seva tretzena final del Grand Slam davant el número u del món, Novak Djokovic.

El mallorquí va passar a la final de Roland Garros després de desfer-se en semifinals de Diego Schwartzman. Ara, haurà d’enfrontar-se al serbi, qui vol impedir que iguali a Roger Federer, el màxim guanyador de la història amb 20 títols de Grand Slam, i a espatllar-li la seva magnífica ratxa a París.


El tenista Rafa Nadal disputará este domingo a las 15:00 su decimotercera final del Grand Slam ante el número uno del mundo, Novak Djokovic.

El español pasó a la final de Roland Garros tras deshacerse en semifinales de Diego Schwartzman. Ahora, tendrá que enfrentarse al serbio, quien quiere impedir que iguale a Roger Federer, el máximo ganador de la historia con 20 títulos de Grand Slam, y a estropearle su magnífica racha en París.

Articles relacionats

Deixa un comentari

Back to top button