BàsquetUncategorized

Victòria de l’Hestia de Menorca davant el Basket Navarra

L'equip d'Oriol Pagès derrotà al Navarra amb un 87-68 a Maó

L’ Hestia Menorca va irrompre en la nova temporada derrotant al Basket Navarra a Maó (87-68), en el Dia Mundial de la Salut Mental, l’Hestia Menorca va realitzar un exercici de conscienciació amb la causa i va rematar la jornada amb un triomf en l’estrena de la lliga de la LEB Plata davant d’un combatiu Basket Navarra. 220 dies després de l’última cita a Bintafua davant el Ponferrada (80-73), en el que per extensió es va distingir el retorn del bàsquet de caràcter oficial a l’illa des que el passat mes de març l’eclosió de la covid-19.

Va ser una estrena plàcida per a l’equip d’Oriol Pagès, ja que amb un parell d’embats per neutralitzar el Navarra en la primera mànega (de 17-19 a 43-32 a la mitja part) i per mitigar la reacció del rival, que va aconseguir eixugar un diferencial en contra de 18 punts fins a 7 restant menys de cinc minuts.

L’Hestia Menorca, va tenir gamma de recursos molt superior a les que va acreditar el conjunt irunés, va desgastar a aquest des de tots els espais del joc, sempre projectant la impressió que el marge per anar a més d’aquest col·lectiu, d’ara endavant, és considerable.

L’Hestia Menorca, en el seu exercici de concienciació en el dia Mundial de la Salut Mental. Font: Web de l’Hestia

Articles relacionats

Deixa un comentari

Back to top button