Conecta Balear CV ManacorVoleibol

Victòria del CV Manacor a Santander

Inaugurà ahir la seva lliga a la tercera temporada en emportar-se tres punts del Tèxtil Santanderina

La trobada de Superlliga de voleibol, va ser jugada a Santander. El CV Manacor s’imposà guanyador davant el Voley Tèxtil Santanderina en la segona jornada de la Superlliga.

El Tèxtil va oferir bons resultats al principi, factor que li va permetre adquirir avantatge. En general, els dos equips van distribuir bé el seu joc en atac i defensa amb clares actuacions de Caetano Filter i d’Angel Rodríguez, i actuacions en servei i distribució del col·locador Rubén Lorente. El ConectaBalear va aconseguir remuntar una renda ascendent de 22-20 del Tèxtil Santanderina i donar la volta a el marcador arribant a un 23-24 gràcies també a dos punts de servei de l’oposat Ángel Rodríguez, i a un bloqueig fallit en última instància dels de Tèxtil.

Al segon set l’equip local va cometre errors importants que van donar avantatges al ConectaBalear. Al tercer, es va produir un canvi de tendència total al produir-se un enlairament clar del Tèxtil, que va aconseguir arrencar.

Finalment, el ConectaBalear treguè força i aprofità els errors de l’equip rival per escapar-se en el marcador. Actuació brillant de el receptor Thiago Vanole que va aconseguir puntuar per dues vegades consecutives en servei i altres tantes en atac i liderar la màniga. Tres punts pel Manacor, que aquesta temporada pretén lluitar pel seu espai a la taula mitjana de la classificació.

Articles relacionats

Deixa un comentari

Consulteu també
Close
Back to top button