Futbol

IV Edició de Futbol per a la Igualtat

Amb aquestes jornades es pretèn apropar la idea de gènere en el món del futbol

El proper divendres 16 d’octubre tindrà lloc la presentació de la quarta edició de Futbol per a la Igualtat que durarà fins el pròxim dia 20.

Començarà a les 18h amb la presentació d’aquesta edició a la Sala Magna de l’Ajuntament de Sóller, on s’entregaran també els Premis d’Esport per a la Igualtat.

Per altra part, dia 17, es presentarà la Campanya Solidària i Compromís ODS Agenda 2030, coincidint amb el Dia Internacional per a l’erradicació de la pobresa. També es durà a terme un workshop online de formació gratuïta sobre la concienciació en matèria d’igualtat de gènere, així com també una taula rodona a les 19h al Foro Fútbol amb diversos professionals d’aquest àmbit.

Diumenge 18, a les 17h es projectarà la pel·lícula infantil “Alex Morgan y Yo. Los Futbolísticos”. Per finalitzar l’edició, dia 19 i 20 es duran a terme, respectivament, dos workshops online sobre el llenguatge inclusiu i l’empoderament d’equips.

Per a més informació podeu escriure un email a futbolparalaigualdad7@gmail.com o visitar la seva web.


El próximo viernes 16 de octubre tendrá lugar la presentación de la cuarta edición de Fútbol para la Igualdad que durará hasta el próximo dia 20.

Empezará con la presentación de esta edición en la Sala Magna del Ayuntamiento de Sóller, donde se entregarán también los Premios de Deporte para la Igualdad.

Por otro lado, día 17, se presentará la Campaña Solidaria i Compromiso ODS Agenda 2030, coincidiendo con el Día Internacional para la erradicación de la pobreza. También se llevará a cabo un workshop online de formación gratuita sobre la concienciación en materia de igualdad de género, así como también una mesa redonda a las 19h en el Foro Fútbol con diversos profesionales de este ámbito.

El domingo 18, a las 17h se proyectará la película infantil “Alex Morgan y Yo. Los Futbolísticos”. Para finalizar la edición, día 19 y 20 se llevarán a cabo, respectivamente, dos workshops online sobre el lenguaje inclusivo y el empoderamiento de equipos.

Para más información, podéis escribir un email a futbolparalaigualdad7@gmail.com o visitar su web.

Articles relacionats

Deixa un comentari

Back to top button