Atlètic BalearsFutbolUncategorized

Peris: ‘Juguem a casa i no ens podem permetre perdre cap punt davant el DUX Inter de Madrid’

L’Atlètic Balears disputarà la primera jornada del curs 2020-2021 a l’Estadi Balear davant el DUX Inter de Madrid aquest diumenge a les 12:00. Des del club s’està fent feina perquè les autoritats permetin l’accés de 1.000 socis en el camp amb totes les mesures de seguretat higièniques i sanitàries sense risc per als aficionats.

José Peris fa tres anys que forma part de la plantilla balearica i és el més veterà juntament amb Canario. Peris ha parlat aquest dimarts per parlar de l’inici de temperada i els objectius del curs.

‘Després del mes i mig de pretemporada, semblava que mai anava a arribar l’inici de competició però ja estem en aquesta setmana. Cal adaptar-se als esdeveniments de la pandèmia, és el que ens ha tocat. És una cosa diferent però estem en la setmana de començar i ho donarem tot’, destaca el jugador.

Pel que fa al primer partit de Lliga, Peris assegura que ‘no hi ha cap partit fàcil a Segona B però juguem a casa i no ens podem permetre perdre cap punt davant el DUX Inter de Madrid’ i afirma que està preparat per a donar-ho tot: ‘He estat entrenant el millor possible amb el mateix objectiu de cada any, no hi ha res diferent. El que em falta és pujar, vaig a tornar a barallar per aconseguir-ho, he demostrat una gran regularitat i intentaré si puc, pujar de nivell’, reconeix Peris.

Els socis són una peça més de l’equip i el valencià destaca que ‘afició va demostrar que és una peça clau per guanyar els partits i ens ajudarà molt si aquest diumenge pot accedir a l’Estadi’.

‘Vaig signar fa dues temporades, vam guanyar la Lliga, la següent la vaig afrontar gairebé sense esperances després d’haver caigut amb el Racing a la final, i vam tornar a guanyar la Lliga, ens va regalar una altra oportunitat i aquest any ho tornarem a intentar. Hem de començar bé, concentrats cada partit perquè, si et despistes 2-3 partits, es pot complicar molt perquè és una lliga atípica’, conclou José Peris.

José Peris // @atleticbalears

Articles relacionats

Deixa un comentari

Back to top button