Bàsquet

Sheriff Drammeh finalitza el contracte per aquesta temporada amb el Palmer Alma Mediterránea Palma

El jugador i el club han arribat a un acord en motiu de l'operació de genoll del suec

El jugador del Palmer Alma Mediterránea Palma, Sheriff Drammeh, ha arribat a un acord amb el club per rescindir el contracte que tenien previst de cara a aquesta temporada, després que ell mateix decidís operar-se en els pròxims mesos de la lesió que sofreix al genoll i dur a terme la recuperació en el seu país natal, Suecia.


El jugador del Palmer Alma Mediterránea Palma, Sheriff Drammeh, ha llegado a un acuerdo con el club para rescindir el contrato que tenían previsto de cara a esta temporada después que el mismo decidiera operarse en los próximos meses de la lesión que sufre en la rodilla y llevar a cabo la recuperación en su país natal, Suecia.

Articles relacionats

Deixa un comentari

Back to top button