Atlètic BalearsFutbolStreaming

Atlético Baleares – DUX Inter de Madrid

Diumenge a les 12h retransmissió del primer partit de lliga de 2ªB des de l'Estadi Balear

L’ Atlètic Balears s’enfrontarà al DUX Inter de Madrid el proper diumenge 18 d’octubre en la que serà la seva primera jornada de Lliga. L’encontre tindrà lloc a l’Estadi Balear a les 12h del migdia.

A l’Estadi només hi podran accedir un màxim de 1.000 aficionats, per la qual cosa, el club i Balearsports han acordat retransmetre el partit en directe per Balearsports.


El Atlético Baleares se enfrentará al DUX Inter de Madrid el próximo domingo 18 de octubre en la que será su primera jornada de Liga. El encuentro tendrá lugar en el Estadio Balear a las 12h del mediodía.

Al Estadio sólo podrán acceder un máximo de 1.000 aficionados, por lo que, el club y Balearsports han acordado retransmitir en directo el partido por Balearsports.


Els socis de l’ATB amb nº de carnet compres entre el 2.100 a 3.615 podran gaudir del partit de manera gratuïta. Hauran de sol·licitar l’accés a la plataforma enviant un correu electrònic a ppv@balearslive.com. En aquest correu caldrà indicar el número de soci i el nom que figura al carnet. L’hora màxima per a sol·licitar el teu codi per correu serà el dissabte 17 d’octubre a les 12:00h.

Un cop s’hagi comprovat el número de soci, es rebrà el codi per accedir al directe. El codi serà vàlid només per a un dispositiu.

Tots aquells que no siguin abonats del conjunt blanc i blau, podrán gaudir del partit per un preu de 3€.

Articles relacionats

5 comentaris

  1. Ya he hecho el ingreso de 3 euros, no soy socio por problemas de edad,pero si accionista y el más forofo seguidor del Atco Baleares, la temporada pasada no me perdí ni un partido y espero no hacerlo esta. He de hacer algún paso más o ya podre conectar la tablet para ver el partido por screaning. Suerte.

Deixa un comentari

Back to top button