Atlètic BalearsFutbol

Ferrán Corominas ‘Coro’ arriba amb l’objectiu clar: ‘pujar a Segona’

La primera jornada de la temporada arranca aquest diumenge a les 12:00 per a l’Atlètic Balears. Ho farà a l’Estadi Balear contra el DUX Internacional de Madrid amb l’objectiu de començar sumant els tres punts en el seu primer exàmen del curs.

Aquest dimecres s’ha presentat a Ferrán Corominas, més conegut com ‘Coro’. El director esportiu del club Patrick Messow ha explicat la seva àmplia trajectòria: ‘Més de 240 partits a Primera, davanter de 37 anys que ha marcat més de 50 gols a la Índia en les últimes tres temporades. És un davanter amb molt nom, la seva experiència com a professional ajudarà en gols i assistències. La idea era tenir diferents perfils de davanters que es puguin combinar bé. Tenim una davantera molt bonica’.

Messow també ha parlat del conjunt que s’ha fet i si s’ha arribat a tenir la plantilla ideal per aconseguir el desitjat ascens: ‘Més endavant veurem si s’han complert els objectius de confecció de la plantilla. Ja veurem, però segur que el míster està content com jo amb la plantilla. Estem amb ganes de començar la Lliga i aconseguir els tres primers punts.

La darrera incorporació de l’equip, reconeix que: ‘després d’un any a Xipre i tres a la Índia tenia ganes de tornar, encara que he estat molt a gust però amb el Covid-19 volia estar a prop de casa amb la família. Va sorgir la possibilitat de venir, em vaig informar de l’ATB i tot el món em va parlar molt bé del club i em vaig decidir. Perquè també conec la ciutat i estic molt content de la rebuda i amb il·lusió’.

‘Coro’ assegura que a la Índia el ‘ritme és diferent, la gent pot pensar que tinc 37 anys i no estic bé físicament però els números són els que són, he jugat i entrenat sempre i em trobo bé i he entrenat la primera setmana amb l’equip’.

El fitxatge del Baleares vol aportar la seva experiència al conjunt blanc i blau i aconseguir l’objectiu: ‘pujar a Segona Divisió’. Pel que fa al número de gols que es marca com a pròposit, Coro no s’ha volgut banyar: ‘Sempre es pregunta els gols que espera un davanter, no em poso número però el que pugui en gols i assistències per ajudar a l’equip a sumar. Tots esperen de mi l’experiència, els gols i el treball per aconseguir l’ascens. He jugat pel centre i en banda, sóc polivalent’.

‘L’objectiu és clar: pujar a Segona, aportant tot el que pugui a nivell personal però estar a Segona l’any que ve. Hem tingut algunes baixes però hem de començar sumant diumenge de tres en tres perquè aquest format t’obliga a intentar guanyar sempre més en la primera fase’, conclou el jugador.

Les baixes per aquest partit de diumenge a casa seran les d’Alberto Gil, operat recentment per la seva fractura al cinquè metatarsià, i Miguel Acosta per problemes musculars.

Articles relacionats

Deixa un comentari

Back to top button