Atlètic BalearsFutbol

L’Atlètic de Balears deixarà entrar un familiar de cada jugador als entrenaments

Aquests nous canvis seran per als jugadors de futbol base

Així ho ha anunciat l’equip directiu, a partir d’avui l’ATB permetrà l’accés al camp d’un familiar per cada jugador de futbol base durant els entrenaments.

El club ha establert unes normes bàsiques d’entrada i sortida del recinte, amb un control d’accés i temperatura. S’ha preparat una zona de la grada on poder-se col·locar els familiars i que així quedi delimitada de la resta, sempre fent ús de la mascareta i respectant la distància de seguretat.


Así lo ha anunciado el equipo directivo, a partir de hoy el ATB permitirá el acceso al campo de un familiar por cada jugador de futbol base durante los entrenamientos.

El club ha establecido unas normas básicas de entrada y salida del recinto, con un control de acceso y toma de temperatura. Se ha preparado una zona de la grada donde poderse colocar los familiares y que así quede delimitada del resto, siempre haciendo uso de la mascarilla y respetando la distancia de seguridad.

Articles relacionats

Deixa un comentari

Back to top button