Bàsquet

El Palmer Alma Mediterránea Palma llest per debutar contra el ZTE Real Canoe

L'equip s'estrenarà demà després de més de quaranta dies de pretemporada

El compte enrere per a l’inici de la LEB Or s’ha activat i el Palmer Alma Mediterrània Palma ja ha activat la manera competició abans de debutar demà contra el Canoe en terres madrilenyes. Ho farà després de gairebé quaranta dies de pretemporada.

Pendent encara de la incorporació de Ronnie Harrell Jr, que està previst que arribi a l’illa la setmana que ve, el conjunt de Ciutat encara un curs marcat per la incertesa. Amb un planter i un cos tècnic completament renovats i un descens dràstic en el pressupost per ajustar-se a l’escenari actual, l’equip començarà a jugar després de confirmar ahir que tots els seus homes van donar negatiu en les proves PCR.

El partit es disputarà demà divendres 16 d’octubre a les 18.00 hores a Madrid.

Articles relacionats

Deixa un comentari

Back to top button