Atlètic BalearsFutbol

L’ATB permetrà l’entrada a 1.000 socis aquest diumenge

El partit es disputarà amb públic i amb totes les mesures de seguretat pertinents

L’Atlètic Balears ja té l’autorització pertinent per poder donar entrada a mil socis que podran veure el partit de la primera jornada de Lliga, de el grup 5A de la Segona B, davant l’Internacional de Madrid (DUX). La trobada serà aquest diumenge 18 d’octubre a les 12.00 hores.

Han passat més de set mesos des que l’Estadi Balear acollís un partit amb públic. L’últim va ser el de la jornada 28 de la passada temporada davant la UD Eivissa el 8 de març. “Ha arribat el moment de tornar a casa per gaudir de l’equip “, explica el club.

Només es permetrà l’entrada de 1.000 socis i serà obligatori l’us de mascareta en tot moment. Hi haurà gel a disposició en diverses zones de camp. S’ha de respectar la distància de seguretat i evitar celebracions que suposin un risc per a la salut, com ara abraçades.

Articles relacionats

Deixa un comentari

Back to top button