Ciclisme

Movistar Team ja té alineació per La Vuelta

Iniciaran el repte a Irun amb un equip gairebé idèntic al qual van fer podi al Tour de París

Després de tres mesos de molta activitat després de la represa de la campanya 2020 al juliol, Movistar Team posarà fi a la seva quaranta primera temporada a l’elit amb La Vuelta Ciclista a España, que arranca el proper dimarts 20 a Irun i conclourà el diumenge 8 de novembre a Madrid.

L’esquadra d’Eusebio Unzué, dirigida a la gran ronda nacional per José Luis Arrieta, Patxi Vila i Pablo Lastras, formarà en terres guizpucoanas amb els espanyols Enric Mas, Alejandro Valverde, Marc Soler, Carlos Verona, Imanol Erviti, José Joaquín Rojas i Jorge Arcas, que conformen, al costat del lusità Nelson Oliveira, una alineació plenament ibèrica.

Valverde, set vegades podi -segon a 2019- i vencedor en 2009; Mas, segon en 2018; i Soler, entre els deu primers en l’última edició, comptaran així al seu voltant amb un bloc de plenes garanties i pràcticament idèntic a què va pujar a podi final del Tour de França a París.

Articles relacionats

Deixa un comentari

Back to top button