Urbia U Energia Voley PalmaVoleibol

Dani Ruiz: “Hem de donar la millor cara a Barcelona per tornar aquí amb els tres punts”

Ruiz i Cairús titllen d'"importantíssim" el partit de diumenge

L’Urbia U Energia Voley Palma juga aquest diumenge a terres catalanes. Renzo Cairús, el jugador que més temps duu a l’equip, i Dani Ruiz, que s’acaba d’incorporar aquesta temporada, han analitzat el partit de diumenge contra el Barça. Els dos jugadors han coincidit a l’afirmar que no es fien del rival, per molt que sigui un recent ascendit, i que hauran de millorar la imatge respecte l’últim partit disputat.

El receptor uruguaià titlla d ‘”importantíssim” el partit d’aquest cap de setmana en el qual jugaran contra el Barça, “un equip que té fam de guanyar”, ha afirmat Cairús. L’experimentat jugador creu que l’equip està dotat d’armes per fer una temporada il·lusionant.

D’altra banda, Dani Ruiz veu els mateixos perills contra un Barça que porta dos punts en la classificació:

“És un recent ascendit però que s’ha reforçat molt bé. Hem d’anar a Barcelona el dissabte amb unes ganes de guanyar el partit molt altes, perquè si no crec que ens poden fer molt de mal. Hem de donar la nostra millor cara per tornar aquí amb els tres punts “.

Dani Ruiz, a la roda de premsa d’ahir

Ruiz assegura que no s’ha de “menysprear cap rival, i menys aquest any que, sota el meu punt de vista, crec que molts equips s’han reforçat molt bé i el nivell ha augmentat “, i recalca que” no serà fàcil guanyar a Barça “.

Articles relacionats

Deixa un comentari

Back to top button