Uncategorized

El Flanigan Calvià agota les entrades en la primera jornada de Lliga

El conjunt de Tony Forteza s'enfronta aquest diumenge al CB Ágora Portals

El Flanigan Calvià, equip del grup 2 de la Lliga Palmer Alma Mediterránea, s’enfronta aquest diumenge a les 12:00 al CB Ágora Portals en la primera jornada de la Lliga Balear.

El club ha venut totes les entrades disponibles per aquest partit i un total de 96 aficionats podràn gaudir del conjunt dirigit per Tony Forteza i del equip visitant de l’Ágora Portals. No obstant, s’obre una llista d’espera per si algún seguidor no pot accedir finalment a l’encontre.


El Flanigan Calvià, equipo del grupo 2 de la Lliga Palmer Alma Mediterránea, se enfrenta este domingo a las 12:00 en el CB Ágora Portals en la primera jornada de la Lliga Balear.

El club ha vendido todas las entradas disponibles para este partido y un total de 96 aficionados podrán disfrutar del conjunto dirigido por Tony Forteza y del equipo visitante del Ágora Portals. No obstante, se abre una lista de espera por si algún seguidor no puede acceder finalmente al encuentro.

Articles relacionats

Deixa un comentari

Back to top button