Motor

Joan Mir: ‘Encara estem a prop del líder de la classificació’

El Mundial de MotoGP arriba al circuit de MotorLand Aragón. Aquest any, la regió acollirà el seu desè esdeveniment de MotoGP. El circuit de 5 km de llarg ha demostrat ser popular per la seva multitud de corbes, així com a alguns canvis d’elevació, a més, poseeix el mític mur de pedra que s’ha convertit en un símbol icònic de la pista de carreres, el que la fa reconeixible a l’instant.

Joan Mir (Suzuki) arriba a Aragó amb un dèficit de 10 punts respecte al líder, Fabio Quartararo, que n’acumula 115, després de finalitzar onzè al GP de França, el seu pitjor resultat en les últimes sis curses. El mallorquí va aconseguir la victòria en el circuit de MotorLand l’any 2017 i aquest any, està disposat a aconseguir la seva primera victòria de la temporada: ‘Intentaré ser jo, m’agradaria molt estrenar-me en Aragó’, destaca el pilot de Suzuki i, assegura que ‘encara estem a prop del líder de la classificació’.

D’altra banda, a Moto 2, Augusto Fernández aterra al GP d’Aragó amb un bon resultat després de finalitzat quart a Le Mans. El pilot mallorquí portava dues proves sense puntuar. Ara és 13è a una classificació liderada per Luca Marini amb 150 punts.

@Afernandez37


Articles relacionats

Deixa un comentari

Back to top button