Bàsquet

La FEB ajorna l’inici de la Lliga EBA

Els equips mallorquins Consell Air Europa i CB Joventut Llucmajor hi participen

La Lliga EBA, en què competeixen aquest any els equips mallorquins Consell Air Europa i CB Joventut Llucmajor, no arrencarà aquest cap de setmana. La Federació Espanyola (FEB) ha decidit suspendre la primera jornada després de la petició de la majoria de clubs de el grup C-2, que al·leguen que no es poden costejar els tests PCR i els protocols de seguretat que s’exigeixen per poder competir.

La FEB ha informat que els clubs «hauran de fixar una nova data per a les trobades entre els equips implicats, havent de disputar-se abans de la finalització de la primera volta (17 de gener de 2021) i havent de comunicar a la FEB la data acordada amb anterioritat a el 15 de novembre de 2020″. En cas que el 15 de novembre no s’hagi acordat la data de celebració, aquesta serà determinada per la FEB.

La Lliga començarà amb la jornada 2 (del 23 al 25 d’octubre).

Així, ho ha manifestat el CB Joventut Llucmajor:

📢 Important!S’aplaça la primera jornada de partits del nostre equip EBA. Seguirem fent feina! 💪🏽 #somelquevolemser💛🖤 AEA Solidaria

Gepostet von Club Bàsquet Joventut Llucmajor am Donnerstag, 15. Oktober 2020

Articles relacionats

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba