Bàsquet

La FEB ajorna l’inici de la Lliga EBA

Els equips mallorquins Consell Air Europa i CB Joventut Llucmajor hi participen

La Lliga EBA, en què competeixen aquest any els equips mallorquins Consell Air Europa i CB Joventut Llucmajor, no arrencarà aquest cap de setmana. La Federació Espanyola (FEB) ha decidit suspendre la primera jornada després de la petició de la majoria de clubs de el grup C-2, que al·leguen que no es poden costejar els tests PCR i els protocols de seguretat que s’exigeixen per poder competir.

La FEB ha informat que els clubs “hauran de fixar una nova data per a les trobades entre els equips implicats, havent de disputar-se abans de la finalització de la primera volta (17 de gener de 2021) i havent de comunicar a la FEB la data acordada amb anterioritat a el 15 de novembre de 2020″. En cas que el 15 de novembre no s’hagi acordat la data de celebració, aquesta serà determinada per la FEB.

La Lliga començarà amb la jornada 2 (del 23 al 25 d’octubre).

Així, ho ha manifestat el CB Joventut Llucmajor:

https://www.facebook.com/JoventutLlucmajor/posts/3442731765810935

Articles relacionats

Deixa un comentari

Back to top button