Bàsquet

La Fundació FEBIB 1935 destina un total de 16.550 euros per a ajudar a famílies amb necessitats econòmiques

La resolució dels ajuts econòmics superarà el pressupost assignat per la de 12.000 euros

La Fundació FEBIB 1935 ha publicat aquest divendres la resolució de la convocatòria d’ajuts econòmics oferta el 17 de juliol de 2020 amb la finalitat de donar suport econòmic a les famílies inscrites als clubs federats de bàsquet de les Illes Balears a la temporada 2020-2021.

L’organisme ha rebut un total 178 sol·licituds per a jugadores i jugadors nascudes i nascuts entre els anys 2005 i 2012 i que procedeixen de 33 clubs de Bàsquet de les Illes Balears.

De les sol·licituds rebudes, s’han desestimat un total de 39 sol·licituds que no complien els requisits de la convocatòria.

En total es beneficiaran 143 famílies, que d’entre aquestes, 31,  inclouen més de dos fills, fins i tot tres inscrits a un club federat.

La resolució dels ajuts econòmics, finalment, és de 16.550 euros. Això suposa superar el pressupost assignat per la Fundació de 12.000 euros. Finalment, la Fundació assumirà l’augment de la despesa gràcies a la col·laboració de l’Obra Social La Caixa que s’ha implicat de valent amb el Bàsquet Balear.

Fins i tot, La Fundació FEBIB 1935 es planteja seguir ampliant altres fronts d’ajuts per afavorir la necessitat detectada a altres categories i situacions en aquests moments tant difícils i complicats per a tothom.

Articles relacionats

Deixa un comentari

Back to top button