Futbol Sala

Palma Futsal debuta a casa davant el Ribera Navarra i amb nou patrocinador

L'equip illenc no juga un partit oficial des del mes de febrer. Avui a les 20.30 hores s'entrena

El conjunt debutarà avui al Palau de Son Moix en partit oficial. Cercarà la segona victòria del curs en el primer dels quatre partits que disputarà a la seva pista en dues setmanes.

El Palau Municipal d’Esports de Son Moix aixeca el teló a la seva temporada més atípica. Amb mil persones a les grades, l’aforament limitat, controls de temperatura i punts d’higiene però amb la mateixa il·lusió de cada temporada. El Palma Futsal es manté invicte en l’inici de curs a domicili amb una victòria i un empat en els dos partits disputats.

L’equip d‘Antonio Vadillo entra en escena en un recinte en el qual no juga un partit oficial des del passat mes de febrer -encara que va disputar el Ciutat de Palma el mes passat amb victòria davant ElPozo Múrcia-. És cert que no podrà omplir el pavelló com de costum a causa de les limitacions d’aforament, però hi haurà mil persones que tendran el privilegi de veure el partit d’avui divendres, a les 20.30 hores, front al Ribera Navarra.

A més, amb el partit d’avui el Palma Futsal també estrena nou patrocinador. Es tracta de Disper, una empresa fabricant, distribuïdora i instal·ladora de productes d’alta qualitat en tancaments d’alumini, PVC i protecció solar. Disper lluirà el seu nom a l’equipació del Palma Futsal lluint la seva marca a la part posterior dels pantalons de les equipacions.

Articles relacionats

Deixa un comentari

Back to top button