FutbolFutbol Sala

El hat trick de Vilela i el gol de Raúl Campos donen la primera victòria del Palma Futsal a Son Moix

Si el Palma Futsal juga com sap és un rival temible per a qualsevol equip. I més si millora en atac i encerta davant la porteria rival. Els d’Antonio Vadillo van recuperar els seus trets habituals en la seva estrena oficial a casa i van guanyar un partit en què Vilelava destacar amb tres gols en una gran actuació de tot l’equip en totes les facetes. El Palma va recuperar la serietat i la solidesa defensiva i des de la rereguarda va guanyar el partit. Sense fissures, sense concessions i amb una gran efectivitat.

Els primers minuts van ser de tempteig i una declaració d’intencions amb un clar guió: possessió de pilota i crear ocasions amb una ràpida circulació de la pilota i bones transicions. Aspil Jumpers va tractar de ficar la por amb algunes accions ofensives i enviant un missatge a l’equip rival però al Palma tenia la idea clara del que necessitava per guanyar el partit. Ho va intentar sense encert en diverses ocasions fins que els gols van arribar de cop a l’equador de la primera meitat.

El Palma Futsal va decidir el partit en dos minuts elèctrics en els quals va clavar tres cops que van noquejar al seu rival i van deixar la victòria encarrilada ja en la primera meitat. Vilela va marcar el primer de la nit amb un xut des del centre de camp que va sorprendre a Adrián. L’equip illenc va trobar el gol que li faltava i va aprofitar el moment per marcar la diferència.

Sense temps per celebrar-ho, el segon va pujar al marcador segons després amb una acció d’estratègia, un aspecte que dóna molts punts a l’equip. Raúl Campos va rematar al segon pal després d’un servei de córner. El desconcert del rival va ser tal que Vilela va aprofitar el moment per marcar el tercer només un minut després aprofitant una distracció del porter rival per robar la pilota i marcar la diferència. Tres gols en menys de dos minuts que van desequilibrar la balança clarament a favor de l’equip local. A partir d’aquí, l’equip va reafirmar la seva superioritat des de la possessió jugant amb el marcador a favor i evitant que el rival pogués crear ocasions.

El pes del marcador va ser excessiu per a l’equip navarrès, que no va poder fer res per intentar ficar-se en el partit davant un Palma Futsal que va mostrar la seva millor versió i no va concedir en defensa. La costa va augmentar el seu pendent només iniciar la segona meitat amb el quart gol de la nit, el tercer en el compte particular de Vilela. El brasiler es va plantar davant Adrián i va marcar per sota de les cames del porter, que va comprovar el nivell d’un pivot que està cridat a ser un dels noms propis de la temporada.

El treball estava fet i l’objectiu fins al final de la trobada va ser mantenir la intensitat per mantenir els navarresos lluny de la porteria de Fabio. Van anar passant els minuts sense que el Palma Futsal patís, fins i tot, va tenir algunes ocasions més per a rematar la feina però, Adrián va trobar la fórmula per rebatre a Vilela, Diego Nunes no va poder culminar una altra acció clara que va tenir davant la porteria rival i Lolo es va trobar amb el pal en el seu intent de gol directe des del servei de córner.

En una de les poques vegades que els navarresos van poder acostar-se a Fabio van donar en la diana. Terry va culminar una acció ofensiva batent al meta balear a la sortida amb un xut ras. Quedaven set minuts per davant però l’avantatge va ser insalvable per a un rival que va tractar de venir-se dalt amb el gol però, els locals van mantenir el gran nivell defensiu de gairebé tot el partit.

Amb aquesta victòria, el Palma Futsal es manté invicte en el que portem de temporada amb dues victòries i un empat. L’equip tot just tindrà dos dies per preparar el següent partit que serà dimarts, també al Palau Municipal d’Esports de Son Moix, davant del Jimbee Cartagena.
 

Articles relacionats

Deixa un comentari

Back to top button