Bàsquet

El Palmer Alma Mediterránea Palma cau davant el ZTE Real Canoe

L'equip perd a casa dels madrilenys per 91-83 a la LEB Or

El Palmer Alma Mediterranea Palma no va poder sumar ahir la seva primera victòria de la temporada i va acabar caient a la pista del ZTE Real Canoe per 91-83. L’equip va aconseguir neutralitzar un desavantatge de quinze punts fins a situar-se a cinc a pocs minuts del final. Però, el major encert local va decantar la balança de la banda dels de Jose Rei.

Començava el partit a terres madrilenyes amb la igualtat com a nota predominant. Una cistella de Kristian Kullamae posava el 6-8 al marcador i un triple de Sean Mcdonnell li donava un primer avantatge de cinc punts (6-11) al Palmer A.M. Palma. Aquesta distància de cinc punts es mantenia al llarg de la major part del primer parcial de la trobada en què Mcdonnell anotava nou punts arribant a la fi del primer parcial amb un favorable 16-21.

Durant tot el partit va haver alts i baixos per part dels dos equips, pero finalment el Palmer Ànima Mediterrània Palma no trobava el camí a la cistella a la recta final del partit. El ZTE Real Canoe se situava 90-78 en el marcador però dues bones accions de Sean Mcdonnell posava el 90-82 en el marcador però el Palmer Ànima mediterrània Palma no va poder aconseguir la reacció definitiva i va acabar caient per 91-83 davant el ZTE Real Canoe.

Articles relacionats

Deixa un comentari

Back to top button