Bàsquet

Primera victòria de la temporada per al Consell Air Europa

La trobada ha estat marcada per l'avantatge a pista dels mallorquins, que han guanyat 94-65

La filial del CB Imprenta Bahía San Agustín ha guanyat per primera vegada aquesta temporada davant el Patria Hispana Seguros Almozara per 94-65.

El conjunt entrenat per Diego Tobalina no ha donat opcions al Patria Hispana Seguros Almozara i ja des del primer quart ha començat a manar al marcador. El Pavelló Cati Pol, els ha acollit després de set mesos, en el seu primer partit oficial amb públic. Ambdos equips han arrencat la trobada amb una certa facilitat de trobar la cistella però era el Consell Air Europa el que, gràcies a un gran treball d’equip, aconseguia situar-se 9-4 en els primers compassos de partit.

Els mallorquins han mantingut la concentració i s’han emportat el primer quart amb un clar 28-15. El segon quart arrencava amb un triple de Sergi Huguet que posava el 31-15 en el marcador i amb dos punts de Miki Santandreu per permetre al Palma situar 33-15. L’encert anotador dels mallorquins s’ha mantingut en aquest segon parcial en el qual apareix la figura de Diego Rivas amb cinc punts de manera gairebé consecutiva.

En l’últim quart de partit el Consell Air Europa ha administrat el seu ampli avantatge. Malgrat tot, la renda ha estat suficient i l’equip mallorquí s’ha enduit la victòria per 94-65.

Articles relacionats

Deixa un comentari

Back to top button