FutbolFutbol Sala

El Palma Futsal rebrà al Jimbee Cartagena aquest dimarts a Son Moix

La cinquena jornada de la Liga Nacional de Fútbol Sala (NLFS) es disputarà al Palau Municipal d’Esports de Son Moix aquest dimarts a les 20:30. El Palma Futsal rebrà la visita del Jimbee Cartagena en un partit en el que es farà un homenatge als sanitaris de les Illes Balears. El conjunt d’Antonio Vadillo suma dues victòries i un empat que els col·loca en la segona posició de la classificació.

Palma Futsal

La quinta jornada de la Liga Nacional de Fútbol Sala (NLFS) se disputará en el Palau Municipal d’Esports de Son Moix este martes a las 20:30. El Palma Futsal recibirá la visita del Jimbee Cartagena en un partido en el que se hará un homenaje a los sanitarios de las Islas Baleares. El conjunto de Antonio Vadillo suma dos victorias y un empate que los coloca en la segunda posición de la clasificación.

Articles relacionats

Deixa un comentari

Back to top button