Uncategorized

L’Urbia U Energia Voley Palma redueix un 25% el preu dels abonaments per ajudar les famílies

'Más Urbia, Más Palma, Más Voley' el lema de la campanya de socis del conjunt de Marcos Dreyer

L’Urbia U Energia Voley Palma ha presentat la campanya d’abonats 20-21 de la mà de José Tirado, Carlos García i Marcos Dreyer.

José Tirado, director general del Palma Futsal i, per tant, de la secció de voleibol del club, ha afirmat que ‘són moments molt difícils, sobretot per llançar una campanya d’abonats, però la realitat ens omple d’il·lusió’. Tirado ha posat èmfasi en la unió dels projectes del futsal i del volei: ‘El Palma Voley i el Palma Futsal s’han unit per tornar a il·lusionar la gent del voleibol i la gent de l’esport. Volem fer el millor club de voleibol d’Espanya’.

Pel que fa a la informació relativa a la campanya, el director general de l’Palma Futsal ha indicat que ‘hem baixat un 25% els preus de cara a aquesta temporada. Som conscients de les dificultats que hi ha i tenim l’abonament normal a 50 euros i l’abonament familiar per 75, on aquest any, tant pare, mare, un, dos, tres i els fills que siguin podran entrar. Les famílies ens necessiten a nosaltres per seguir il·lusionats amb un esport espectacular però el club també els necessita a ells’.

Carlos García i Marcos Dreyer s’han mostrat molt il·lusionats amb el que pot venir aquesta temporada amb la possibilitat que el club pugui comptar amb fins a 800 abonats. A més, s’han mostrat molt satisfets amb l’abonament familiar per només 75 euros. Carlos García, màxim responsable de la secció de voleibol de club, ha afirmat que ‘l’Urbia U Energia Voley Palma està aquí per a la gent’ i ha afegit que ‘el que volem és fer agradable l’estada a les famílies perquè vegin voleibol’. Marcos Dreyer, des de la seva posició assegura que ‘jo puc prometre treball i que l’equip reflecteixi la filosofia d’aquest club’.

Tenint en compte la situació sanitària actual, el club ha limitat els abonaments a 800, tot i que, actualment, puguin acudir 1000 persones. Tot i això, el tècnic brasiler ha afirmat que ‘jugar a Son Moix sempre ha estat un luxe, és el millor pavelló d’Espanya i que tinguem l’opció de tenir mil persones és espectacular’.

El club rebaixa un 25% el preu dels abonaments per als familiars conscient de la gran quantitat de famílies que acudeixen als partits i als que ha volgut ajudar. Això suposa que el preu de l’abonament baixa a 75 euros (l’any passat era de 100 euros) i, a més, s’elimina la limitació de nombre de components per cada unitat familiar (l’any passat era de dos adults i un juvenil). Això suposa que tots els components d’una mateixa família poden anar a tots els partits per un preu mitjà de poc més d’un euro per partit en el cas d’una família de quatre membres. L’abonament individual per a tota la temporada té un preu de 50 euros. Els abonaments inclouen tota la fase regular i el possible play-off pel títol.

Campanya de socis // Urbia U Energia Voley Palma

Articles relacionats

Deixa un comentari

Back to top button