Bàsquet

Tomeu Moragues i Xavier Escuder estaran al capdavant de DiscaEsports – Bàsquet Calvià

Tomeu Moragues, com a entrenador, i Xavier Escuder, com a director tècnic, estaran al capdavant del projecte DiscaEsports – Bàsquet Calvià que competirà una temporada més a la Segona Divisió -tercera per importància a nivell nacional- de bàsquet en cadira de rodes. El nou ‘head coach’ de l’equip comptarà amb la col·laboració d’Alberto Torres com a ajudant.

Moragues s’incorpora a l’equip per a dirigir des de la banqueta a l’equip mallorquí que la temporada passada es va quedar amb ganes de lluitar per l’ascens a Primera Divisió. El nou tècnic de DiscaEsports ja té experiència en el bàsquet en cadira de rodes després de dirigir al CB Binissalem BSR. Ara, l’entrenador obre una nova etapa en el conjunt de Príncipes de España després de rebre la proposta d’un Xavier Escuder que la setmana passada va renovar com a director tècnic de l’entitat que s’ha fusionat recentment amb el Bàsquet Calvià.

El nou entrenador manifesta que està ‘content de poder formar part d’aquest projecte’ i espera ‘poder assolir les màximes cotes esportives i apropar-nos a l’ascens’. Així d’ambiciós es mostra Moragues en la seva primera aparició com a entrenador cap de DiscaEsports Calvià.

Per altra banda, Escuder destaca que ‘aquest any serà un any una mica complicat per la Covid-19’ però celebra que han ‘aconseguit com a pedra principal un entrenador de gran categoria com Tomeu (Moragues) i des d’aquí volem començar a construir l’equip per a un possible ascens a Primera Divisió’.

Escuder i Moragues // Bàsquet Calvià

Articles relacionats

Deixa un comentari

Back to top button