Ciclisme

Enric Mas 6è després de la primera etapa de La Vuelta ciclista a España

El corredor eslovè Primoz Roglic del Team Jumbo-Visma, és el primer líder

Enric Mas del Movistar Team ha finalitzat sisè a un segon del primer líder de La Vuelta ciclista a España, l’eslovè Primoz Roglic del Team Jumbo-Visma. Aquest primer tram s’ha disputat entre Irun i Arrate-Eibar sobre 173 quilòmetres.

El mallorquí assegura que ‘m’he trobat bé, tot i que ha estat un dia, amb perdó de l’expressió, molt fotut. El vent l’ha tornat molt perillós, amb ratxes molt fortes, i hem passat bastant de fred… però igual és el dia que menys anem a passar en aquesta Vuelta, així que cal acostumar-se’.

‘Nosaltres sortim a intentar guanyar aquesta Vuelta i comptem amb la confiança de córrer a casa i trobar-nos bé. No sé si seré el representant de les il·lusions espanyoles, però em veig amb forces i veurem fins on podem arribar. Hem descansat bé del Tour, hem treballat bé aquestes setmanes i volem fer-ho el millor possible’ assenyala Mas.

I destaca que ‘com més dura sigui la cursa, millor per a nosaltres; tant de bo que els 18 dies siguin durs. Seran dies exigents amb la meteorologia, i en el meu cas no sóc un corredor a qui li vagin massa bé aquestes condicions, però quan més exigent sigui, més opcions per a nosaltres’.

Photo Gomez Sport / Movistar Team

Enric Mas del Movistar Team ha finalizado sexto a un segundo del primer líder de la Vuelta ciclista a España, el esloveno Primoz Roglic del Team Jumbo-Visma. Este primer tramo se ha disputado entre Irún y Arrate-Eibar sobre 173 kilómetros.

El mallorquín asegura que ‘me he encontrado bien, aunque ha sido un día, con perdón de la expresión, muy jodido. El viento lo ha vuelto muy peligroso, con rachas muy fuertes, y hemos pasado bastante frío… pero igual es el día que menos vamos a pasar en esta Vuelta, así que hay que acostumbrarse’.

‘Salimos a intentar ganar esta Vuelta y contamos con la confianza de correr en casa y encontrarnos bien. No sé si voy a ser el representante de las ilusiones españolas, pero me veo con fuerzas y veremos hasta dónde podemos llegar. Hemos descansado bien del Tour, hemos trabajado bien estas semanas y queremos hacerlo lo mejor posible’ señala Mas.

Y destaca que ‘cuanto más dura sea la carrera, mejor para nosotros; ojalá que los 18 días sean duros. Van a ser días exigentes con la meteorología, y en mi caso no soy un corredor al que le vayan demasiado bien estas condiciones, pero cuando más exigente sea, mas opciones para nosotros’.

Articles relacionats

Deixa un comentari

Back to top button