Uncategorized

Quan el tir amb arc és part de la rehabilitació de les dones que han patit càncer de mama

Ahir es presentà el projecte Arkus, Fletxes contra el Càncer de Mama

Ahir el Club d’Arc Tramuntana, juntament amb l’Institut Calvianer d’Esports i l’Hospital Universitari de Son Espases presentaren el Projecte Arkus, Fletxes contra el Càncer de Mama, coincidint amb el Dia Mundial en contra d’aquesta malaltia.

Tingué lloc al Teatre Sa Societat de Calvià, i és un projecte orientat a la rehabilitació física i psicològica de les persones operades de càncer de mama, a través de la pràctica esportiva del tir amb arc.

La ponència comptà amb la presència d’Alfonso Rodríguez, el batle de Calvià, la regidora d’Esports, Eva Serra, i la Dra. Antònia Perelló, de la Unitat Funcional de càncer de mama de Son Espases.

A la part superior, podreu veure íntegrament el vídeo de l’esdeveniment d’ahir horabaixa.


Ayer el Club d’Arc Tramuntana, junto al Instituto Calvianer de Deportes y el Hospital Universitario de Son Espases presentaron el Proyecto Arkus, Flechas contra el Cáncer de Mama, coincidiendo con el Día Mundial en contra de esta enfermedad.

Tuvo lugar en el Teatro Sa Societat de Calvià, y es un proyecto orientado a la rehabilitación física y psicológica de las personas operadas de cáncer de mama, a través de la práctica deportiva del tiro con arco.

La ponencia contó con la presencia de Alfonso Rodríguez, alcalde de Clavià, la regidora de Deportes, Eva Serra, y la Dra. Antònia Perelló, de la Unidad Funcional de cáncer de mama de Son Espases.

En la parte superior, podréis ver íntegramente el vídeo del acto de ayer por la tarde.

Articles relacionats

Deixa un comentari

Back to top button