Futbol

El Collerense homenatja a Virginia Torrecilla

La capitana de la Selecció Espanyola Femenina Absoluta és ex jugadora de la UD Collerense

El club del Collerense volgué retre homenatge a la seva ex jugadora, Virginia Torrecilla, qui s’està recuperant, actualment, d’un tumor cerebral.

La jugadora mallorquina, capitana de la Selecció Espanyola Femenina Absoluta i jugadora de l’Atlètic de Madrid, havia jugat prèviament amb el Collerense i per això el club volgué penjar una pancarta amb el lema “Estamos contigo”, a part de nombroses mostres més d’afecte, com el que va mostrar la capitana, Pili Espadas, lluint el braçalet amb el nom de VIR i el seu número 14, el qual després fou entregat a la família de Torrecilla.

Font: UD Collerense

El club del Collerense quiso rendir homenaje a su ex jugadora, Virginia Torrecilla, quien se está recuperando, actualmente, de un tumor cerebral.

La jugadora mallorquina, capitana de la Selección Española Femenina Absoluta y jugadora del Atlético de Madrid, había jugado previamente con el Collerense y por ello el club quiso colgar una pancarta con el lema “Estamos contigo”, a parte de numerosas muestras de cariño, como la que tuvo la capitana, Pili Espadas, luciendo el brazalete con el nombre de VIR y su número 14, el cual después fue entregado a la família de Torrecilla.

Articles relacionats

Deixa un comentari

Back to top button