CiclismeUncategorized

Enric Mas: ‘Hem pogut rematar amb Marc, que realment s’ho mereix’

Marc Soler ha aconseguit la victòria en la segona etapa de La Vuelta

Enric Mas (Movistar Team) ha acabat la segona etapa de La Vuelta a España sisè a 0:19 del seu company d’equip Marc Soler (Movistar Team) que ha fet 3:47:04. Mas està satisfet pel seu rendiment i assegura que l’equip està ‘molt, molt content’. El de Movistar és cinquè a 17 segons del líder provisional, Primoz Roglic (SLO/Jumbo-Visma) – 8:09:41.

El mallorquí comenta que ‘sabíem que faria vent, però en realitat era una forma de portar estirat al grup per arribar ben col·locats a l’inici de San Miguel. Arri, que és d’aquesta zona, i Imanol, que coneix bé aquestes carreteres, havien planejat aquest moment, volien aprofitar que coneixem bé el terreny… i tot ha anat molt bé’.

‘Hem aprofitat aquests últims metres d’Urbasa per ficar cuneta amb Arcas, ens hem beneficiat també del vent que donava amb diversos companys i tot l’equip ha fet un magnífic treball’ afegeix Enric Mas.

I en les declaracions a l’equip afirma que ‘a la fi hem pogut rematar amb Marc, que realment s’ho mereix. Jo quan ens ha avançat creia que era una moto; ens ha passat al triple de velocitat de la que anàvem i, quan hem vist que en tres segons ens ha agafat 50 minuts, ja no podia parar, tenia totes les opcions’.

Photo Gomez Sport / Movistar Team

Enric Mas (Movistar Team) ha terminado la segunda etapa de La Vuelta a España sexto a 12:19 de su compañero de equipo Marc Soler (Movistar Team) que ha hecho 03:47:04. Mas está satisfecho por su rendimiento y asegura que el equipo está ‘muy, muy contento’. El de Movistar es quinto a 17 segundos del líder provisional, Primoz Roglic (SLO / Jumbo-Visma) – 08:09:41.

El español comenta que ‘sabíamos que haría viento, pero en realidad era una forma de llevar tumbado al grupo para llegar bien colocados al inicio de San Miguel. Arri, que es de esta zona, e Imanol, que conoce bien estas carreteras, habían planeado este momento, querían aprovechar que conocemos bien el terreno … y todo ha ido muy bien’.

‘Hemos aprovechado estos últimos metros de Urbasa para meter cuneta con Arcas, nos hemos beneficiado también del viento que daba con varios compañeros y todo el equipo ha hecho un magnífico trabajo’ añade Enric Mas.

Y en las declaraciones al equipo afirma que ‘al final hemos podido rematar con Marc, que realmente se lo merece. Yo cuando nos ha avanzado creía que era una moto; nos ha pasado al triple de velocidad de la que íbamos y, cuando hemos visto que en tres segundos nos ha cogido 50 minutos, ya no podía parar, tenía todas las opciones’.

Photo Gomez Sport / Movistar Team

Articles relacionats

Deixa un comentari

Back to top button